Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mágia

 

magia2.jpg

"A mágia a legmagasztosabb, abszolút és isteni bölcsessége a természeti filozófiának"
A mágia a hétköznapi nyelvben varázslást jelent, néha bűvészeket is a mágus névvel szokták illetni. Általánosan a következőképp jellemezhető: az elme természetfeletti módon hatást gyakorol a világra, valamely kívánt hatás elérése érdekében.

images.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

agyfasz 4.0

(Bifidusz, 2017.12.06 15:07)

Fúúú baszdki...
Lefáradtam némely írásotoktól...

Mi az, hogy okosodni szeretnék matekból, meg le szeretnék fogyni? Ehhez hol van varázsige? Túl sokszor láttad drágám Stephen King - Sorvadj el című filmjét. Én jobbat tudok, és még varázsige se kell hozzá.
Tanulj, és diétázz!

Ha valakinek képessége van visszamenni a múltba úgy 600 évet, akkor utazzon el Angliába, Skóciába, Wales-be. Az ott élő druidák biztosan hozzávágnak 1-2 igét, aminek persze semmi hasznát nem veszed majd, vagy ha el kezdesz kántálni, és meglátnak, még meg is égetnek máglyán, mint boszorkányt.

Nincs mágia, se fehér, se fekete, se zöld, se rózsaszín. Ilyen csak a könyvekben meg az ember fantáziájában létezik, sehol máshol. A bűvészek sem varázslók vagy mágusok. Minden trükkre meg van a magyarázatuk, másrészt ők ebből élnek.

Egyébként megfigyeltem már, hogy sok okos, tudálékos ember szereti átemelni a könyvekből olvasottakat, filmekben látottakat a való életbe, majd azt az ötletet eladják vagy tovább ültetik a következő hülye fejébe, hogy hátha ő több sikerrel jár majd. De ilyen nincs.
Ha meg lehetne tanulni a mágiát, akkor elhiszitek nekem, hogy senki nem ülne a gép előtt, vagy a munkahelyén, és havi 200ezer bruttóért sem dolgozna? Ha ilyen képességei lennének az embereknek, az államgazdaság, a világ káoszba borulna. Háború lenne. Valaki rosszra használná, gyilkolna, megint más meggazdagodna, mert lopna, és így tovább.
Gondolkozzunk már és ne a fantázia világban éljünk!
Annyira idióták vagytok, hogy az már fáj...

banyaivanessza2000@gmail.com

(Bányai Vanessza, 2014.12.23 18:30)

Sziasztok.
Meg szeretném kérdezni,hogy miért van az,hogy amikor elmegyek valami mellett alakokat látok.
Miért lehet ez?

Re: banyaivanessza2000@gmail.com

(Majmocák, 2014.12.26 19:20)

Szia.Szerintem te nem rég horror filmet néztél.
És ha nem , akor azért van mert ...hogy mondjam...
mert hiszel benük.Mert én is hiszek benük és én is néha ugy érzem hogy figyelnek de ez szerintem azért van mert hiszünk benne.
És tudom nem jó érzés,és tudom hogy félsz
de nyugii! :D
Enyit akartam szia! ˙˘˙

Re: Re: banyaivanessza2000@gmail.com

(Majmocák, 2014.12.27 14:20)

Szia.
Köszönöm,hogy válaszoltál,így legalább egy kicsit megnyugodtam.

Re: banyaivanessza2000@gmail.com

(gyarmati dorina, 2017.01.31 16:12)

szia!
szerintem csak egyszerű térlátásod van!
bocsi ha hülyeséget mondok de ha jol tudom ez a neve!
a térlátás pedig nem más mint egy egyszerű kis látás amikor a szemed sarkábol figyelsz valamit de kicsit mást látsz ami igazábol ott van!
ez azért van mert talán sok filmet nézel de nem mindenki árnyakat vagy szellemeket lát !
pl: én a multkor az állolámpa helyett egy virágot láttam XD

Re: Re: banyaivanessza2000@gmail.com

(Bifidusz, 2017.12.06 14:47)

Dorinám, legalább ilyen butaságot ne írtál volna. A térlátás az az, hogy meg tudod különböztetni azt, hogy két tárgy közül melyik van közelebb vagy távolabb.
Az, amit te leírtál, az a periférikus látás, azaz, hogy a szemed sarkából is látod (bár nem olyan élesen) azt, hogy éppen mi történik melletted. A periférikus látással nem látsz ugyebár magad mögé, mivel az ember szeme a feje elején található, nem úgy mint a szalonkának, amely madár 360 fokban lát maga elé, maga mellé és maga mögé is.

Szerintetek ez mi?

(Dody, 2015.08.26 15:51)

Sziasztok én egy 13 éves lány vagyok de már kiskorom óta meglátom a jövőt és olyankor megmondok pár dolgot az illetőnek aki velem van (álltalában ezek a látomások társaságban történnek)
Pl:. Az első menstruáció elötti napomon anyával beszélgettem a konyhába egyszer csak beütött ez a látomás és egyszer és ezt mondtam anyának: menjünk a boltba kell betét!

Re: Szerintetek ez mi?

(Bifidusz, 2017.12.06 14:34)

Azt úgy hívták babám, hogy pubertáskor.
Semmi köze a jövőbe látásnak.

pécs

(kristof, 2017.02.16 07:24)

én még nme láttam et de hiszek bennük.
az osztálytársaim azt mondják hülyeség.

pécs

(kristóf, 2017.02.16 07:19)

én hiszek mindenben de ezt nem hittem volna hogy létezik mágia

segíts

(segíts, 2016.04.02 08:37)

Mostanáb leztem a mágiát és nem tudom mért de ha ránézek egy növénre el néztem 1 percre és nagyon fekete let

gfhfh

(Ismeretlen pasasXD, 2014.08.16 14:09)

aki érzi magán hogy fura dolgok történnek vele facebookon keresse Soma Pankix Victor-t

deed96@citromail.hu

(Dorina , 2014.01.07 00:49)

Sziasztok! Látom komolyan fogkalkoztok ezekkel a dolgokkal, ezért szeretnék tanácsot kérni. Mostanában olyasmit látok amit mások nem..látok elsuhanni alakokat magam körül, de tőlem távolabb is.. Gyakran olyan szagokat érzek amiket senki.. Ez így hasonlít a rothadáshoz,.de van amikor csak kellemetlen bűzhöz.. Néha az is előfordul, hogy úgy érzem megérint valami..
Mi történik velem? Képzelődnék? Ha nem, mit csináljak? Légyszíves segítsetek.

Re: deed96@citromail.hu

(atr0p0sz, 2014.03.09 13:52)

Én első körben kivizsgáltatnám magam, mert orvosi tünetek is lehetnek, nem kell első körben rögtön paranormális dologra gondolni.

adrikafodelevics@gmail.com

(Adrienn Födelevics, 2013.12.06 19:08)

Sziasztok :)
Azt szeretném megkérdezni, hogyha esetleg megtenném azt a füstölős izét, akkor az be e jönne? Mert ha igen, akkor kipróbálnám, de akkor egy olyan ige kéne, hogy nagyon okos legyek, mert nem állok jó matekból :(
És szeretnék soványabb lenni is :)
Segítenétek nekem? Fontos lenne! :P

kérdés

(Balu, 2012.04.06 14:54)

Csak egy kérdés hogy lehet varázsolni mert én már kerestem varázs igéket és varázslatokat de nem sikerült.

Re: kérdés

(Papp Katalin, 2012.08.12 16:07)

Szia. Ha varázsolni szeretnél, állíts fel egy oltárt. Rajzold meg a varázskört, és kérj meg egy védőt, hogy segítsen neked. Persze, valamit a segítségéért neked is fel kell ajánlanod.

Használj gyertyákat, füstölőket. ha meg mondod, mit szeretnél varázsolni, talán tudok hozzá varázs igét is.

Re: Re: kérdés

(Luki, 2013.11.11 17:53)

Fényt szeretnék varázsolni az éjszakába.

Tudsz ebben segíteni ?

Mágia!

(Posthumus, 2013.04.28 04:00)

Üdvözletem!

A mágia sosem állt fekete és fehérből. Mert a fehér is lehet rossz, de a fekete is lehet jó. Szóval ilyen nincs. A másik dolog, az "igék" sosem lehet másokét használni, mert aki már maga talált ki egyet, azt mások nem használhatják, mert nem fog működni. Mindenkinek saját magának kell kitalálni, ez nem film, hogy könyvből olvas valaki és valóra válik. Az oltár stimmel, a gyertyák, füstölők, de senki se várja azt, hogy holnap, vagy 3 nap után használni fog, hónapoknak is el kell telnie. Az interneten annyi minden van, fel jó nagy hülyeség. Tény hinni kell, és angyalokhoz, istenhez/isteneket hívni kell, az égtájak isteneit. Ami jót tudni, a mágia nem fogja megvalósítani a kéréseket, ahhoz emberi tetthez is szükség van. Hány ilyen lehet látni a TV-ben, hogy Önnek pénz jön a házhoz, igen ám de ahhoz tenni is kell, hogy jöjjön, mert valaki vár attól nem fog. Ez ugyan az mint a lottózás, nem fog az nyerni aki nem lottózik. Vagy épp itt az inga is amennyi pénzt kérnek érte. A sok probléma ott van, hogy valakinek természetesen történnek a dolgok, nem kell neki semmilyen inga meg hasonló tárgy. S vannak akik direkt szórakoznak ezzel, mert úgy gondolják jó játék. Jó magam is meglettem áldva jó pár természet feletti dologgal, most nem írnám le, de sok van. A démonokról annyit, többet tudnak az emberi lelkekről, mint az ember saját maga. Sokak harcolnak ellenük, de valaki nem bírja és öngyilkos lesz, ez emberi felfogással azt mondanák mert hülye volt, nem , csak aki nem lát dolgokat, nem tudja elképzelni mit kell harcolnia vagy harcolnunk, mert így is mondhatom. A rokonok, család tagok szellemei általában akkor jönnek elő, ha nem engedtük el őket, vagy figyelmeztetnek valamire, azt már az illetőnek kell rájönnie mire, mert más nem tudja megmondani, ezt mindenkinek saját maga kell rájöjjön a válaszra. mert ha segítséget kérünk, sosem tanulja meg az illető használni az erejét, sosem fogja felismerni a tudását. Egy alap szinte lehet kérni segítséget, de a nagy utat mindenki saját maga járja végig, és itt nem élet-halál közti útról beszélek. A hitetleneknek ez hülyeség, aki tapasztalt, látott és van ereje az tudja mit beszél.

Mágia, avagy paranormális jelenségek!!!!

(Papp Katalin, 2012.08.12 16:02)

Tisztelt olvasók!

Engem nem kicsit érdekel a mágia. Édesanyám, a Papám, és az ők szülei, mind jártasak voltak a mágiában. Voltak köztük gyógyítók, beavatott boszorkányok. Jómagam is jártas vagyok a mágia néhány részével. Velem rengeteg minden megtörtént, és amint olvastátok, én ha még ennyire gyerek ésszel gondolkodnék, mint itt néhányan, akkor minden szívbaj nélkül varázsolhatnék, szellemet idéznék, mondván úgyis van aki helyrehozza a baklövéseimet.

Kérek minden olvasót, ne játszatok a tűzzel. Mindennek meg van a maga szeánsza. Lehet ugyan szellemet idézni kulcsal, vagy könyvel, bár mivel, de vissza küldeni nem. A túlvilági lények között nem csak szellemek vannak. Mi van ha egy démont, hívtok meg? Bele gondoltatok? amúgy sem biztos, hogy lenne időtök, esélyetek őket vissza küldeni, hiszen, nem megfelelő szertartást keretein belül idéztétek meg. Elfuttok? Ez a leg nagyobb hiba amit elkövethet egy ember, mikor bajba kerül. Minden negatív erő, a túlvilági lényeknek, csak olaj a tűzre. Hogy értsétek mire is gondolok: (pl. Ha elmentek egy buliba nem isztok alkoholt, úgy is jól érzitek magatokat. De ha alkoholt is isztok sokkal erősebbnek, bátrabbnak érzitek magatokat.) A Szellemeknek, vagy démonoknak a negatív energia az alkohol. Ők a félelmünkből táplálkoznak, ők attól lesznek egyre erősebbek. Ne idézzetek meg senkit, amíg nem tudjátok, hogy mivel játszatok. Nem tudjátok magatokat meg védeni!!!!

Üdv: Katka.